Abaco städservice

Städbolag i Västsverige

Abaco är ett ungt städbolag i Göteborg, med lång branschvana. Detta beroende på de olika medarbetarnas mångåriga
erfarenhet i branschen. Vi behärskar alla inom branschen förekommande uppdrag t e x städning av kontor,
trappstädning, storstädning, golvvård, byggstädning, fönsterputs, fasadtvätt mm.

Abaco städbolag

Vi finns för dig kan tyckas vara ett omodernt uttryck i vår tids ytliga värld. Självklart har vi, precis som alla andra, lönsamhetskrav på oss. Men vi på Abaco har lärt oss att det lönar sig både för våra kunder och oss när vi arbetar efter vår affärsidé:

 

Vi är till för våra kunder, inte tvärtom!

Abaco städbolagVåra arbetsledare har hög kompetens och lång erfarenhet i branschen, och är noga utvalda vid sin anställning. Dessutom vidareutbildas arbetsledarna kontinuerligt både internt och externt och håller sig på detta sätt à jour med eventuella nyheter i branschen. De skall kunna förstå kundens behov samt känna till företagets argument, fördelar och produkter. De skall också kunna kartlägga kundens problem och behov. Alla arbetsledare skall kunna hantera reklamationer. Arbetsledare går att nå dygnet runt via jourtelefon.

 

Abaco städbolagAbaco skall inom vår verksamhet, städservice, utforma arbetssätt, metoder, processer och transporter på ett sätt som prioriterar hänsynen till miljön. Vi skall förebygga föroreningar, minska avfallsmängder och ständigt förbättra vårt miljöarbete.

Att arbeta för miljön tycker vi på Abaco är jätteviktigt. Vi arbetar med fiberdukar (mirakeltrasor) och förimpregnerade moppar, utrustning för städning utan kemikalier. Därmed har vi sänkt kemikalieförbrukningen med 70 procent.  Endast miljömärkta produkter enligt ISO används.

Vi är väldigt noga både när det gäller kvalitet, ergonomi och ekonomi. Vi använder oss av unika produkter som inte innehåller några kemikalier eller andra skadliga ämnen, detta för att kunna erbjuda en frisk och hälsosam miljö för alla våra kunder oavsett storlek.

 

Vi erbjuder våra tjänster i Västsverige. Se lista

 


Kontakta oss gärna med dina frågor