Dagligstädning

Kontorsstädning är oftast kontrakterad städning 1-5 dagar i veckan. Vi arbetar i huvudsak med torra kemfria städmetoder.

Med torra rengörings dukar och torrmoppar (statisk elektricitet, inga kemikalier) lyfter vi bort damm och grus från möbler och golv. När duken/moppen ar mättad, byter vi till en ren och fräsch. Den som är smutsig tar vi med oss och tvättar i tvättmaskin.

Fläckar tar vi bort genom att fukta duken/moppen i vatten. Fukten löser upp fläcken och kapillärkraften lyfter bort den nu lösa smutsen.

Vi bär inte med oss en massa vatten. Vatten använder vi bara där, och när, det verkligen behövs t.ex. en entré där det blir rejält smutsigt. Detta gör att det alltid blir rent hos er, det går åt mindre mängd vatten och inte minst, det blir färre tunga lyftmoment för vår personal.

Kemikalier används enbart där de måste till (t.ex. i toalettutrymmen och andra känsliga utrymmen) för att det verkligen skall bli rent. De kemikalier vi använder väljs utifrån mottot ”minsta möjliga påverkan på miljön”.

Trappstädning är bland det tuffaste arbetsmomentet inom städ. Med vår utbildade personal och ett moppsystem med för impregnerade moppar, innebär att vi slipper att bära vatten och att vi inte svabbar med smutsigt vatten ifrån hinken. Med detta så uppnår vi en kvalitativ städning där både kund och hyresgäster får en trivsam och ren miljö att vistas i.